Γκουαρντιόλα: «Αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, δεν λύνεται το πρόβλημα»

Γκουαρντιόλα: «Αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, δεν λύνεται το πρόβλημα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει αύριο (6/4) στο Λονδίνο την, 14η της βαθμολογίας-Κρίσταλ Πάλας για την Premier League, ενώ βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι η ομάδα του επικεντρώνεται πλήρως στη νίκη των τελευταίων οκτώ αγώνων, αντί να περιμένει τους αντιπάλους τους να στραβοπατήσουν.

Η Σίτι είναι τρίτη στη βαθμολογία με 67 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη Άρσεναλ και τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Οι εναπομείναντες αγώνες πρωταθλήματος της Σίτι περιλαμβάνουν , Λούτον, Τότεναμ, Μπράιτον, Νότιγχαμ Φόρεστ, Γουλβς, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ.

«Η ποιότητα των αντιπάλων είναι αυτή που είναι», είπε ο Γκουαρντιόλα  σήμερα (5/4) στους δημοσιογράφους. «Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και στο τέλος θα καταλάβουμε ότι η ομάδα ήταν εκεί, αυτό είναι σίγουρο.

Αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, δεν λύνεται το πρόβλημα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και να περιμένουμε. Αν συμβεί κάτι, είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ελέγχουμε τη μοίρα μας στα δικά μας παιχνίδια, αυτό είναι όλο».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν με 18 γκολ, και ο πλέι μέικερ Κέβιν Ντε Μπρόινε έμειναν εκτός ομάδας στην εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στην Άστον Βίλα την Τετάρτη, και ο Γκουαρντιόλα είπε ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμη αν θα επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Πάλας:

«Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να σκεφτώ», είπε ο Καταλανός προπονητής, προσθέτοντας ότι ο τερματοφύλακας Έντερσον μπορεί να είναι στην αποστολή ομάδας, ενώ Γουόκερ και Άκε παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι η ομάδα του νότιου Λονδίνου είναι πάντα μια δύσκολη πρόκληση: « Η Πάλας ήταν πάντα σκληρή.  Ο νέος προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει παίκτες με ποιότητα. Είναι δυνατοί αμυντικά και έχουν καλή φυσική κατάσταση.»

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X