Ο Αλόνσο κρατά... χαμηλά την μπάλα: «Δεν είναι ακόμα η ώρα για να γιορτάσουμε»

Ο Αλόνσο κρατά... χαμηλά την μπάλα: «Δεν είναι ακόμα η ώρα για να γιορτάσουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν πανηγυρίζει ακόμα το πρωτάθλημα, παρά την διαφορά που έχει με την 2η Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάμπι Αλόνσο, ακόμα δεν έχει πιστεί πως ο Λεβερκούζεν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και κρατάει χαμηλά την μπάλα.

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος οδηγεί τη Λεβερκούζεν σε ένα αήττητο σερί 40 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, με την ομάδα του να αγωνίζεται ακόμα για τρεις τίτλους, είπε ότι δεν θα χαλαρώσουν αύριο (6/4) απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Europa League με την Γουέστ Χαμ την επόμενη εβδομάδα.

«Η εστίασή μας είναι η Bundesliga», είπε ο Αλόνσο σε συνέντευξη Τύπου. «Έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά απομένουν ακόμη επτά αγώνες. Θα πάμε στο Βερολίνο με την καλύτερη ομάδα μας και ελπίζουμε να κάνουμε ένα βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε σε μια θέση όπου μπορούμε να τον κερδίσουμε αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Η Λεβερκούζεν, της οποίας το τελευταίο τρόπαιο ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας το 1993, είναι κοντά στο να εξασφαλίσει το πρώτο της στέμμα στην ιστορία της Bundesliga, έχοντας προβάδισμα 13 βαθμών έναντι της δεύτερης Μπάγερν Μονάχου.

Την Τετάρτη η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, νικώντας (4-0) τη Φορτούνα Ντίσελντορφ  και θα αντιμετωπίσει την Καϊζερσλάουτερν στον τελικό στις 25 Μαΐου. Ο Αλόνσο, ωστόσο, είπε ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα για γιορτές:

«Οι φίλαθλοι έχουν μνήμη και κάνουν υπομονή. Θυμούνται ακόμα τι συνέβη κόντρα στην Ουντερχάχινγκ», τόνισε.

Η Λεβερκούζεν είχε χάσει τον τίτλο του πρωταθλήματος το 2000 την τελευταία αγωνιστική μετά από μια ήττα από την Ουντερχάχινγκ.

«Θέλουμε να γιορτάσουμε όταν μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Τώρα δεν είναι η στιγμή για να γιορτάσουμε. Είναι ακόμα νωρίς, ακόμα Απρίλιος. Είμαστε σε καλή θέση, έχουμε έναν τελικό (Κύπελλο Γερμανίας) ως τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αλλά δεν θα μιλήσουμε πολύ. Δεν μιλάμε για τίτλο, αλλά μόνο για τους επόμενους αντιπάλους μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X