Γιαννούλης: «Δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιο - Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν» (VIDEO)

Γιαννούλης: «Δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιο - Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του με τη Νόριτς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην Αγγλία ο άσος της Νόριτς, Δημήτρης Γιαννούλης που απασχολεί έντονα τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό.

«Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν “φρέσκες”συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου», δήλωσε αρχικά ο Γιαννούλης. «Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω για να ελπίζω να μπω στα play-off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο», ανέφερε ακόμη ο διεθνής μπακ.

Όσο για την σεζόν που πραγματοποιεί με τα «καναρίνια», ο Γιαννούλης επισήμανε: ««Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής», συνέχισε. «Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω».

«Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X