«Ο Όρτα θέλει τον Παυλίδη στην Σεβίλλη για το restrart του καλοκαιριού»

«Ο Όρτα θέλει τον Παυλίδη στην Σεβίλλη για το restrart του καλοκαιριού»
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο στόχο της Σεβίλλης για ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής το προσεχές καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι Ανδαλουσιάνοι θα επιδιώξουν το καλοκαίρι να κάνουν ένα restart και οι αλλαγές στο ρόστερ θα ξεκινήσουν από την επίθεση. Οι Ρομέρο και Εν-Νεσίρι θα μπουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, αλλά θα συνεχίσουν στην ομάδα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως οι Μαριάνο Ντίαζ και Ράφα Μιρ θα αποχωρήσουν. Έτσι ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα καταστρώνει τα πλάνα του και όπως προκύπτει ο νούμερο ένα στόχος για την επίθεση είναι ο επιθετικος της Άλκμααρ.

Βάσει των όσων αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η Σεβίλλη παρακολουθεί εδώ και έξι μήνες τον Έλληνα άσο και θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του επιθυμώντας να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Όρτα. Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη και αυτό γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Άλλωστε, μόλις χθες έγινε λόγος για τουλάχιστον οκτώ ομάδες που θέλουν τον παίκτη. Έτσι στην Σεβίλη φοβούνται πως πιθανώς θα ανέβει και η τιμή του Παυλίδη από πλευράς Άλκμααρ που αυτή τη στιγμή θέλει περίπου 18 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X