«Αναμένεται να αποχωρήσει ο Ταχτσίδης το καλοκαίρι από την Κλούζ λόγω Βέρτη και μιας κόκκινης κάρτας»

«Αναμένεται να αποχωρήσει ο Ταχτσίδης το καλοκαίρι από την Κλούζ λόγω Βέρτη και μιας κόκκινης κάρτας»
Photo Credits: INTIME

Ο αποκλεισμός της Έκομαξ Κλουζ στο Κύπελλο Ρουμανίας (4-0) ίσως είναι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι σχετικά με την παραμονή του Ταχτσίδη στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας Fanatik, αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν αν και είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για σκάνδαλο, σημειώνοντας πως τα αποδυτήρια της Έκομαξ Κλουζ «βράζουν» λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Ταχτσίδης. Η ρουμανική ομάδα αν και ήταν το φαβορί κόντρα στην Κορβινούλ (ομάδα Β΄ κατηγορίας) εντούτοις συνετρίβη και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Κυπέλλου (4-0).

Στον Ταχτσίδη καταλογίζεται το γεγονός πως αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 11΄ της αναμέτρησης, ενώ γίνεται αναφορά και σε ένα άλλο ματς. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Έκομαξ Κλουζ – Ραπίντ Βουκουρεστίου (0-1), η οποία διεξήχθη στις 10 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Σε εκείνο το παιχνίδι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του fanatik.ro, ο Ταχτσίδης αν και βρισκόταν στον πάγκο δέχθηκε κάρτα, συμπληρώνοντας τέσσερις κίτρινες. Έτσι έχασε τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (17/2, 3-1).

Η ρουμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως δύο μέρες πριν από το παιχνίδι (15/2), ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ταξίδεψε με προορισμό την Κραϊόβα, αλλά παρέμεινε στο Κλουζ προκειμένου να παρακολουθήσει την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη με τον οποίο είναι φίλοι.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X