Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία»

Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής πυγμαχίας της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για την εξαιρετική παρουσία των αθλητών και αθλητριών στο διεθνές τουρνουά «Ευπατωριάδα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πυγμαχία είναι ένα από τα τμήματα της ΑΕΚ που έχει αναγεννηθεί ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια ξεκινώντας από το μηδέν.

Η «Ένωση» με τους κατάλληλους ανθρώπους στο σωστό πόστο κατάφερε σταδιακά να δημιουργήσει ένα τμήμα που διαθέτει παρών αλλά κυρίως μέλλον. Η τελευταία εμφάνιση στο Διεθνές Τουρνουά «Ευπατωριάδα» που διεξήχθη στο Κορδελιό ήρθε για να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυρες» γροθιές τα έδωσαν όλα και πέτυχαν εντυπωσιακές νίκες κατακτώντας παράλληλα και 8 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, οι Άνδρες σημείωσαν 10 νίκες και μόλις 1 ήττα, που τους έφεραν 3 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο, οι Παίδες κατέκτησαν 1 χρυσό και 1 ασημένιο, ενώ οι Γυναίκες και οι Κορασίδες κατέκτησαν 2 ασημένια μετάλλια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Πάνος Παπαδόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για την παρουσία της ομάδας στο πρόσφατο τουρνουά και δεν θα μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα. «Πήραμε μέρος σε ένα Διεθνές τουρνουά που ήταν υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η παρουσία μας ήταν εκπληκτική. Τα παιδιά στους Νέους έκαναν δέκα νίκες και μόλις μια ήττα. Βρεθήκαμε στην κορυφή όλων των συλλόγων. Πήραμε τρία χρυσά και ένα χάλκινο» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Το τουρνουά αυτό ήταν μια προετοιμασία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολουθεί όπου και εκεί  στοχεύουμε στην κορυφή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη και την δουλειά που έχει γίνει στο τμήμα τα τελευταία χρόνια: «Στις χαμηλές ηλικίες όταν ήρθα στην ΑΕΚ το τμήμα είχε μείνει μόνο ένας. Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα και το ‘22 όταν ξεκίνησαν οι αγώνες το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ ήταν το νταμπλ στους Παίδες. Με γεμίζει ικανοποίηση και τα αποτελέσματα αλλά και το δέσιμο με τα παιδιά, έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Φαίνεται η δουλειά σε όλες τις ηλικίες. Τα αποτελέσματα είναι συνεχόμενα με επιτυχίες κάθε χρόνο. Είναι μια γενιά αθλητών που θα στηριχτεί η ΑΕΚ στο μέλλον. Μας βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε μια δική μας έδρα πλέον, έχουμε μετακομίσει σε τρεις διαφορετικές γειτονιές τα τελευταία χρόνια και είναι σημαντικό πως μας ακολούθησαν όλα τα παιδιά και οι γονείς. Δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάζω το μέλλον αλλά την κάθε μέρα. Έχουμε χτίσει μια ομάδα με όλες τις ηλικίες μέσα, βλέπεις μια ομάδα που στηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχω μια καταπληκτική συνεργασία με τον Άκη Χαραλάμπους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον  Νίκο Στυλιάρα που είναι πάντα στο πλευρό  μου και μας στηρίζει τα δύο τελευταία χρόνια».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στην «Ευπατωριάδα»

– Παναγιώτης Παπανικολάου χρυσό μετάλλιο και βραβείο best boxer στα 71kg Ανδρών

– Παναγιώτης Κωστούρος χρυσό μετάλλιο στα 67kg Ανδρών

– Παρασκευάς Κορωνίδης χρυσό μετάλλιο στα 63.5kg Ανδρών

– Αλέξης Μερεντίτης χάλκινο μετάλλιο στα 63.5kg Ανδρών

– Σοφία Κριμιτζά ασημένιο μετάλλιο στα 63.5kg Γυναικών

– Αφροδίτη Τσιγαρίδα ασημένιο μετάλλιο στα 60kg Κορασίδων

– Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου χρυσό μετάλλιο στα 80Kg Παίδων

– Μαρίνος Κολοκούτσας ασημένιο μετάλλιο στα 60kg Παίδων. Πολύ καλή παρουσία με εκπληκτικές εμφανίσεις είχε και η περσινή δευτεραθλήτρια Άννα Καλδέρη σε αγώνες προετοιμασίας, στην κατηγορία των Παγκορασίδων

Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία» Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία» Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία» Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία» Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά στην πυγμαχία»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X