Νιούκαστλ: «Γλυκοκοιτάζει» Μαλντίνι για την θέση του τεχνικού διευθυντή

Νιούκαστλ: «Γλυκοκοιτάζει» Μαλντίνι για την θέση του τεχνικού διευθυντή
Photo Credits: INTIME

Ο Πάολο Μαλντίνι φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Νιούκαστλ για την θέση του τεχνικού διευθυντή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιούκαστλ έχει βγει στην αγορά για τον νέο τεχνικού διευθυντή, καθώς ο Νταν Άσγουορθ να αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να αναλάβει αντίστοιχο ρόλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η διοίκηση της Νιούκαστλ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του, με την Daily Mail να αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, βρίσκεται ανάμεσα στους πιθανότερους υποψήφιους.

Ο 55χρονος παλαίμαχος αμυντικός επέστρεψε στη Μίλαν ως διευθυντής ανάπτυξης του συλλόγου το καλοκαίρι του 2018, ενώ έναν χρόνο αργότερα ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, αποχωρώντας το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήρθε σε ανοιχτή διαφωνία με τους νέους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Έκτοτε, απέρριψε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, επιθυμώντας να παραμείνει στην Ευρώπη και σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X