Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Ναυτεμπορικής» - Στο τραπέζι του Μελισσανίδη Λάτση, Μυτιληναίος, Τσίπρας, Βενιζέλος (VIDEO)

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Ναυτεμπορικής» - Στο τραπέζι του Μελισσανίδη Λάτση, Μυτιληναίος, Τσίπρας, Βενιζέλος (VIDEO)

Ιστορική μέρα η χθεσινή με την «Ναυτεμπορική» να γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική μέρα η χθεσινή με την «Ναυτεμπορική» να γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και του γιου του και εκδότη, Γιώργου.

Στο τραπέζι του Δημήτρη Μελισσανίδη παρακάθονταν οι Μυτιληναίος, Τσίπρας, Βενιζέλος, αλλά και η Μαριάννα Λάτση.

Λογικό και αναμενόμενο στα γενέθλια μίας τόσο ιστορικής εφημερίδας που βρίσκεται, πλέον, στην ιδιοκτησία της οικογένειας Μελισσανίδη και διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στον ελληνικό Τύπο να δώσουν το «παρών» όλες οι σημαντικές μορφές της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής.

Ο χαιρετισμός του εκδότη, Γιώργου Μελισσανίδη

«Η Ναυτεμπορική αφήνει καθημερινά ένα διακριτό αποτύπωμα στον χώρο του Τύπου» ανέφερε ο Γιώργος Μελισσανίδης στον χαιρετισμό του για τα 100 χρόνια της εφημερίδας

Την ιστορική πορεία της «Ν» στον χώρο του Τύπου, το δυναμικό της αποτύπωμα, αλλά και το πολλά υποσχόμενο μέλλον του ομίλου, ανέδειξε ο εκδότης της «Ναυτεμπορικής» Γιώργος Μελισανίδης, κατά την ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρονών από την πρώτη έκδοση της εφημερίδας.

Ο κ. Μελισανίδης καλωσόρισε όσους παρέστησαν στη λαμπρή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου, της διπλωματίας, του ακαδημαϊκού χώρου, αλλά και φορέων της αγοράς και του «επιχειρείν». Ιχνηλατώντας τη διαδρομή της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας, υπογράμμισε πως η «Ναυτεμπορική» σημάδεψε με την πορεία της τον ελληνικό Τύπο, καθορίζοντάς τον σε μεγάλο βαθμό, με το αιωνόβιο πλέον φύλλο της.

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Ναυτεμπορικής» - Στο τραπέζι του Μελισσανίδη Λάτση, Μυτιληναίος, Τσίπρας, Βενιζέλος (VIDEO)

«Για εμένα προσωπικά, όπως και για την οικογένειά μου, αποτελεί ύψιστη τιμή, που σήμερα, σε αυτόν τον ιερό χώρο, στο Μουσείο της Ακρόπολης, συγκεντρώθηκαν τόσες σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, για να γιορτάσουμε έναν αιώνα ζωής της Ναυτεμπορικής» τόνισε.

«Συνώνυμο αξιοπιστίας, εγκυρότητας και ποιότητας, η εφημερίδα μας ανέδειξε τα σημαντικότερα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα της χώρας και σήμερα χαίρει παγκόσμιας αποδοχής» πρόσθεσε.

Υπογραμμίζοντας τη σημαντική θέση που κατέχει ο όμιλος στο σύγχρονο περιβάλλον των ΜΜΕ, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα του στις εξελίξεις, ο κ. Μελισανίδης επισήμανε πως τόσο η εφημερίδα, η ιστοσελίδα, όσο και το τηλεοπτικό κανάλι της «Ναυτεμπορικής», αφήνουν καθημερινά, ένα ξεχωριστό, διακριτό αποτύπωμα, στον χώρο του σύγχρονου Τύπου.

Εστιάζοντας ακολούθως στην επόμενη μέρα για τον όμιλο, απηύθυνε ένα κάλεσμα σε όλους τους παριστάμενους: «Σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι, σας καλούμε να παραμείνετε δίπλα μας, με τις πολύτιμες για εμάς απόψεις σας» ανέφερε.

Κλείνοντας τέλος την ομιλία του, ο κ. Μελισανίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: «Σας ευχαριστώ εκ μέρους της οικογένειάς μου, όπως και όλων των εργαζομένων στη Ναυτεμπορική, που είστε κοντά μας, στη σημερινή λαμπρή εορτή, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την πρώτη έκδοση του ιστορικού αυτού φύλλου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X