ΑΕΚ: Στους «8» του Κυπέλλου η γυναικεία ομάδα futsal

ΑΕΚ: Πρώτη ήττα (5-3) για την γυναικεία ομάδα futsal από την Δόξα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 13-0 του Αδέσποτου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση στους «8» του Futsal Women’s Cup εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε στην Καισαριανή 13-0 του Αδεσπότου.

Η «Ένωση» ήταν καταιγιστική από την αρχή της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει σε αυτή την εύκολη νίκη.

Το σκορ άνοιξε η Ντάτη στο 1’, ενώ πήρε σειρά η Τσελέντη σκοράροντας στο 3’, στο 7’ και στο 14’. Η Ντάτη σκόραρε εκ νέου στο 17’ και η Τσελέντη συνέχισε βάζοντας γκολ στο 18’, στο 19’, στο 27’ και στο 28’! Η Μπαρτζακλή σημείωσε τέρμα στο 33’ και η Ντάτη έβαλε άλλα δύο γκολ στο 38’. Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε η Μπαρτζακλή στο 39’.

Αδέσποτος Αθηνών – ΑΕΚ 0-13
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ι. Σκιάνης): Λαδοπούλου, Δαμουλάκη, Παπαδήμα, Στενακάκη, Μίχα, Κυτέα Α., Κυτέας Κ., Μπατσίνο, Σκάζα, Λορεντζάτου.
ΑΕΚ (Χ. Χριστόπουλος): Λαμπροπούλου, Τσελέντη 7, Κοτσιμπέλη, Ντιμίτροβα, Μπαλντίδη, Μπάρτζα, Ντάτη 4, Νίκα, Τζουτζουράκη, Μπαρτζακλή 2.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X