Ο Σπάθας στα... χειρότερα του: «Δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό από τον Ρέτσο στον Λιβάι» (VIDEO)

Ο Σπάθας στα... χειρότερα του: «Δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό από τον Ρέτσο στον Λιβάι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Γέλασαν και τα... τσιμέντα με τα όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας στο MEGA για την φάση του Ρέτσου με τον Λιβάι στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεσιτάλ… έδωσε πάλι ο Ηλίας… Ο γνωστός, ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος στην εκπομπή «Super Mπάλα» σχολίασε τις αποφάσεις του Σλοβένου, Ματέι Γιουγκ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ειδικά οι ατάκες για την φάση του Ρέτσου με τον Λιβάι ήταν μνημειώδεις!

Ήταν ένας Σπάθας… στα χειρότερα του και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αναφερόμενος στην φάση του Ρέτσου με τον Λιβάι είπε πράγματα για να τραβάς τα μαλλιά σου και να λες “βλέπουμε το ίδιο πράγμα;».

«Ανέβασε τον πήχη ψηλά ο Σλοβένος διαιτητής και δε σφύραγε εύκολα φάουλ», είπε αρχικά ο Σπάθας και πρόσθεσε: «Έχουμε από τον Ρέτσο μία σωματική επαφή, χρησιμοποιεί και το χέρι του. Θεωρώ όπως και ο διαιτητής πως αυτά είναι στη φυσιολογική δυνατότητα ενός ποδοσφαιριστή να προσπαθήσει να αμυνθεί. Δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι χαμηλά στα πόδια. Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό».

Και για να δικαιολογήσει αυτό που το συνέκρινε με ένα μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Ποντένσε, καμία σχέση… Δείτε το βίντεο και θα καταλάβατε!


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X