Φενέρμπαχτσέ: Ήπιες τιμωρίες για τους ποδοσφαιριστές που ενεπλάκησαν σε καυγά με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

Φενέρμπαχτσέ: Ήπιες τιμωρίες για τους ποδοσφαιριστές που ενεπλάκησαν σε καυγά με οπαδούς της Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Μικρές θα είναι οι ποινές που θα υποστούν οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσέ που ενεπλάκησαν σε καυγά με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και Τζέιντεν Οστερβόλντε της Φενέρμπαχτσε, τελικά δεν θα τιμωρηθούν βαριά από την Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον καυγά που ενεπλάκησαν με οπαδούς της Τράμπζονσπορ. Αυτό το γεγονός δεν άρεσε φυσικά καθόλου στην Τράμπζονσπορ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος.

«Η TFF αγνόησε την επίθεση δύο ποδοσφαιριστών της Φενέρμπαχτσε, του Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και του Τζέιντεν Οστερβόλντε, γεγονός βέβαια που προκάλεσαν , εναντίον των οπαδών μας μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ. Παραπέμποντας τους εν λόγω παίκτες για το αδίκημα της συμμετοχής σε καυγά αντί γι’ αυτήν την ενέργεια, εξασφάλισε ότι θα τιμωρηθούν λιγότερο.

Διαπράττοντας άλλη μια παράνομη πράξη, η TFF αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να κατηγορήσει τους Μερτ Μιουλντιούρ και Μισί Μπατσουαγί, οι οποίοι κλώτσησαν τους οπαδούς μας και νομιμοποίησαν, ακόμη και ενθάρρυναν έναν επαγγελματία παίκτη να καταφύγει στη βία στα γήπεδα της Τουρκίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X