Να κάνει ακόμη ένα εύκολο πέρασμα από την Θεσσαλονίκη (18:00 enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σταυρούπολη (18:00 enwsi.gr) για τη 18η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Μόνος στόχος της Ένωσης είναι να κάνει ένα εύκολο πέρασμα από την Θεσσαλονίκη και να πάρει το τρίποντο.

Ο Απόστολος Οικονόμου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έχει στη διάθεσή του όλες τις “κιτρινόμαυρες” παίκτριες. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ένωση και την Σταυρούπολη είναι μεγάλη, καθώς θα αναμετρηθούν η πρώτη με την τελευταία ομάδα. Τους χωρίζουν 43 ολόκληροι βαθμοί έχοντας η ΑΕΚ ένα ματς λιγότερο. Είναι και ευκαιρία για τον προπονητή της Ένωσης να κάνει το απαραίτητο “rotation” ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και για να ξεκουράσει κάποιες παίκτριες εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Πέμπτης (27/2) με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X