Στον Πειραιά έβλεπαν... μπάσκετ την ώρα του ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Διαμαρτύρονται για επιθετικά φάουλ του Άμραμπατ!

Στον Πειραιά έβλεπαν... μπάσκετ την ώρα του ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Διαμαρτύρονται για επιθετικά φάουλ του Άμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Αργά χθες βράδυ ο Ολυμπιακός με ένα non paper εξέφρασε τις διαμαρτυρίες του για την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς τα γκολ; Τι θα ήταν ο Ολυμπιακός χωρίς την κλάψα για την διαιτησία. Μια αληθινή μάχη έγινε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ και την ομάδα του Πειραιά να επιδίδονται σε ένα μπρα-ντε-φερ μονομαχιών και η Ένωση με ποιότητα από τον πάγκο βρήκε το γκολ της νίκης στο φινάλε.

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε αφήγημα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Αλέξης Κούγιας δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις και η αλήθεια είναι έλειψε σε πολλούς η… ποδοσαφιρική του τοποθέτηση. Κάποιες ώρες μετά τα μεσάνυχτα πάντως ένα non paper από τον Πειραιά απέδειξε πως δεν έβλεπαν τον αγώνα της «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» αλλά κάτι σε… μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα παραπονά του για τη διαιτησία με αφορμή κάποια… επιθετικά φάουλ του Νόρντιν Άμραμπατ τα οποία όπως λένε δεν έδωσε ο Ματέι Γιουγκ.

Αναλυτικά οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται:

«Στο 31′ για φαουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Αμραμπατ έσπρωξε τον Ποντένσε ρίχνοντας τον στο έδαφος και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και πριν από ένα λεπτό είχε σφυρίξει φάουλ μια ελαφριά – όπως τονίζεται σχετικά – επαφή σε βάρος του Μασούρα στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 37′ επίσης για κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ όταν έσπρωξε από πίσω τον Τσικίνιο με σκοπό την ανακοπή της υποσχόμενης επίθεσης. Στο 53′ για επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού για φάση όπου ο Αμραμπατ έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του Καρμο με ριψοκίνδυνο τρόπο.

Ακόμα στο 55′ όταν υπήρξε πέσιμο του Αμραμπατ στην περιοχή του Ολυμπιακού, έγινε έλεγχος (για το εάν υπήρχε πέναλτι) επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή πώς δεν υπήρξε παράβαση. Στον Ολυμπιακό όμως θεωρούν πώς κακώς δεν του δόθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο, αφού έκανε κίνηση με σκοπό να εκμαιεύσει το πέναλτι.

Εκτός αυτού στον Ολυμπιακό υπογραμμίζουν ότι στο 67′ κακώς ο διαιτητής δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ όταν χτύπησε στο πρόσωπο τον Ποντένσε και έπεσε στο έδαφος, ο διαιτητής έπαιξε το πλεονέκτημα, όμως έπρεπε στην επόμενη διακοπή να του υποδείξει την κίτρινη. Τελευταία φάση που κάνουν μνεία στον Ολυμπιακό είναι στο 67′.

Τότε που αναφέρουν πώς ο Γιουγκ δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Αμραμπατ έσπρωξε ριψοκίνδυνα στο στήθος τον Τσικίνιο. Και ήταν φάση που έριξε τον Πορτογάλο στο έδαφος».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X