Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (31/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (31/3)

Μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ με την Σίτι να υποδέχεται την Άρσεναλ και να είναι το ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας στην Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο ματς στην Premier League. H Σίτι υποδέχεται στο Μάντσεστερ την Άρσεναλ και θα είναι το ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε στα σημερινά μας προγνωστικά!

Προγνωστικά Premier League

  • Επτά διαδοχικές νίκες μετρά στο πρωτάθλημα η Μάντσεσερ Σίτι εντός έδρας απέναντι στην Άρσεναλ.
  • Η Άρσεναλ έχει οκτώ διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 33-4!

Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός ενώ στην επιμέρους βαθμολογία των τελευταίων 10 αγωνιστικών, αμφότερες έχουν από 8 νίκες. Η 29η αγωνιστική φέρνει το πιο κρίσιμο ντέρμπι των τελευταίων ετών και την μοναδική ευκαιρία της Άρσεναλ να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι σε διαφορά 2 αποτελεσμάτων.

Από ένα κρύο βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, με δύο γκολ από Σάντι Καθόρλα και Ολιβιέ Ζιρού, η Άρσεναλ παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα των «πολιτών» οι οποίοι ανεξαρτήτως διοργάνωσης σε αυτά τα παιχνίδια έχουν 8 νίκες σε 9 παιχνίδια, κάποια εκ των οποίων με μεγάλα σκορ.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X