ΑΕΚ: Για νέα νίκη (19:30) στη Κυψέλη κόντρα στον Πανελλήνιο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης για την 21η αγωνιστική της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νικηφόρα πορεία της μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θέλει να συνεχίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 τον Πανελλήνιο στη Κυψέλη για την 21η αγωνιστική της Handball Premier.

Μετά και τη νίκη και την καλή εμφάνιση επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας η ομάδα του Φρεντερίκ Μπουζόν στοχεύει στο «διπλό» που θα την διατηρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να συνεχίσουν την αγωνιστική τους άνοδο και να παρουσιαστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στην έναρξη των πλέι οφ. Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με τον Γάλλο προπονητή να ετοιμάζει λογικά αρκετές αλλαγές καθώς ο Πανελλήνιος έχει ήδη υποβιβαστεί και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Πανελληνίου στο YouTube.

Σαλέμ: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Ο Ομάρ Σαλέμ μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε πως στόχος είναι να πάρουν τη νίκη και τόνισε πως η ΑΕΚ θέλει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και να δώσει χαρά στον κόσμο της: «Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας χαρακτήρα και κόντρα στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Έχουμε μόνο ένα στόχο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φέτος, για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

 

Το πρόγραμμα της Handball Premier (21η αγωνιστική)

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ιωνικού 16:00, Ιωνικός Affidea- Zαφειράκης Νάουσας

(Βήτας- Σκλαβενίτης, Προδρομίδης)

Νέα Κίος 16:30, Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΓΑΣ Κιλκίς

(Νάσκος- Χαρίτσος, Σίσκου)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Bianco Monte Δράμα

(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Σαμαράς)

Πανελληνίου 19:30, Πανελλήνιος ΓΣ- ΑΕΚ

(Λεφάκης- Χρόνης, Ανταλής)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X