Πήρε θέση κατά Μαρινάκη ο Θόδωρος Καρυπίδης (ΦΩΤΟ)

Καρυπίδης: «Ο Μαρινάκης με κυνηγάει παντού μετά το 2-2, θέλει να κάνει ζημιά σε μένα και στον Άρη - Παίρνει τηλέφωνα υπουργούς!»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν... λάβρος στη χθεσινή ομιλία του από το βήμα της Βουλής εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό του πρωθυπουργού στέκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει τα τελευταία 24ωρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν… λάβρος στη χθεσινή ομιλία του από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στις δύο ηχηρές αποχωρήσεις από το κόμμα του, του υπουργού επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, λόγω του ραντεβού τους με επιχειρηματία, το οποίο προκάλεσε την ενόχληση του πρωθυπουργού.

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε λόγο για «παράκεντρα» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι: «Αν κάποιος εκδότης μεγαλοεπιχειρηματίας έχει πολιτικές βλέψεις, ας εμφανιστεί ανοιχτά στην πολιτική αρένα ο ίδιος. Όχι δια πληρεξουσίων».

Υπέρ του πρωθυπουργού τάχθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, αναρτώντας μάλιστα το δημοσίευμα με την χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πήρε θέση κατά Μαρινάκη ο Θόδωρος Καρυπίδης (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X