Σοκ στο Πανελλήνιο - Ο Αλέξης Κούγιας θα εγκαταλείψει τη δικηγορία!

«Τέλειωσε» τον Μπαρμπολούτσι ο Κούγιας – Ποιος παίζει για τον πάγκο του ΠΑΣ Κόρινθος

Αν τηρήσει τον λόγο του ο Αλέξης Κούγιας θα πρέπει να βγει στη σύνταξη σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Έτσι λέει ο λαός και όσο και αν πονάει μερικές φορές, είναι αλήθεια. Ο Αλέξης Κούγιας είναι γνωστό όμως πως έχει αλλεργία στην αλήθεια. Εκτός και να τώρα αποδείξει το αντίθετο.

Ας μπούμε στο… ψητό όμως. «Εάν λοιπόν τελικώς δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα πω ότι η δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δεν θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια. Εάν τελικώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αθωωθεί θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στα τέλη του Ιανουαρίου για την υπόθεση της γυναίκας από την Πάτρα.

Και έρχεται η πραγματικότητα σαν χαστούκι από το σύμπαν.

Σήμερα, 29 Μαρτίου, ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 35χρονη ,για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της.

Για να δούμε, ο Αλέξης Κούγιας θα τηρήσει την υπόσχεσή του;

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X