Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο παρατηρητής των επερχόμενων εκλογών... (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο παρατηρητής των επερχόμενων εκλογών... (ΦΩΤΟ)

Το meme που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο για τους παρατητές εκλογών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τον Ιούνιο είναι προγραμματισμένες οι ευρωεκλογές στην Ελλάδα και η αντιπολίτευση έχει ζητήσει να γίνουν με την παρουσία διεθνών παρατηρητών.

Το ίδιο συμβαίνει παγίως σε όλες τις χώρες που ανήκουν στον ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη), δεν είναι μια πρωτάκουστη τακτική για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η αντιπολίτευση ζήτησε τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ενίσχυση της παρατήρησης στις εκλογές «για τη δράση ενός αυτοαποκαλούμενου επιτελικού κράτους που λειτουργεί ως παρακράτος σε βάρος της λειτουργίας των θεσμών και των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σας έχουμε την αποκάλυψη για τον παρατηρητή των επερχόμενων εκλογών.

Δείτε:

Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο παρατηρητής των επερχόμενων εκλογών... (ΦΩΤΟ)

Η κρίση στις σχέσεις Μητσοτάκη – Μαρινάκη σοβεί εδώ και πολύν καιρό, είχε εξάρσεις και υφέσεις τα τελευταία δύο χρόνια, η έντασή της αμβλύνθηκε σε έναν βαθμό μετά την απομάκρυνση του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου, όμως αναζωπυρώθηκε και κορυφώθηκε το τριήμερο της εθνικής επετείου με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Βήματος για «μονταζιέρα» στην τραγωδία των Τεμπών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X