Εσείς ρωτάτε, ο Τσακίρης σας απαντά - Οι κορυφαίοι αρθρογράφοι του enwsi.gr απαντούν στα ερωτήματα σας για την ΑΕΚ!

Εσείς ρωτάτε, ο Τσακίρης σας απαντά - Οι κορυφαίοι αρθρογράφοι του enwsi.gr απαντούν στα ερωτήματα σας για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr καινοτομεί και πάει σε άλλο επίπεδο την επικοινωνία της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας με τον κόσμο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr είναι ο ιστότοπος που άλλαξε όσα υπήρχαν στην ενημέρωση της ΑΕΚ και έφτασε στην κορυφή, χάρη σε όλους εσάς.

Για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και εμείς καθημερινά, προσφέροντας σε εσάς ό,τι καλύτερο διαθέτουμε και έτσι πλέον προχωράμε σε μία νέα εποχή με μία νέα ακόμη στήλη!

Η καθημερινή στήλη των VIDEO της καθημερινότητας και του σχολίου επικαιρότητας, εξελίσσεται. Ετσι, πλέον θα έχετε καθημερινά την ευκαιρία να επικοινωνείτε εσείς οι ίδιοι με τους αρθρογράφους του enwsi.gr και να τους ρωτάτε για ΟΛΑ αυτά που σκέφτεστε αναφορικά με την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Έτσι, μέσω μίας διαδραστικής επικοινωνίας, εσείς θα στέλνετε τα μηνύματα με τις ερωτήσεις σας και ο εκάστοτε αρθρογράφος θα τα διαβάζει ΟΛΑ και σε λίγες ώρες θα έρχεται με τις απαντήσεις που περιμένετε.

Ο Γιώργος Τσακίρης απόψε δίνει συνέχεια στη νέα στήλη του ENWSI TV. Έτσι μπορείτε να ρωτήσετε Ό,ΤΙ θέλετε στα σχόλια από κάτω, αναφορικά με την ΑΕΚ. Στη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιήστε τα μηνύματα κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να στείλετε τα ερωτήματα σας και στις 21:00 ο Γιώργος Τσακίρης θα έχει όλες τις απαντήσεις!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X