ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία ξέρει τι να κάνει στα ντέρμπι με Ολυμπιακό - Τα γκολ του και τα μεγάλα ματς

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία ξέρει τι να κάνει στα ντέρμπι με Ολυμπιακό - Τα γκολ του και τα μεγάλα ματς
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία αν παραμείνει σε καλή κατάσταση είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν, όμως αυτό δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου.

Υπάρχουν στιγμές που ο υπερηχητικός Λιβάι δεν πιάνεται για τα επίπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος και πηγαίνει στα πλέι οφ με πατημένο το… τούρμπο μετρώντας 13 τέρματα και 14 συνολικά και απειλώντας το περσινό του ρεκόρ.

Καθώς πλησιάζουμε στα ντέρμπι, μπορούμε να πούμε ότι ο Λιβάι Γκαρσία… λατρεύει να παίζει με τις μεγάλες ομάδες. H ομάδα απέναντι την οποία έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του είναι ο Ολυμπιακός τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ο «Λέβι» έχει παίξει 15 φορές στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και καταφέρνει και σκοράρει συχνά απέναντι στους ερυθρόλευκους. Στα 15 αυτά ματς έχει καταφέρει να βρει δίχτυα πέντε φορές και να δώσει άλλες δύο ασιστ δείχνοντας πως προσπαθεί να είναι πάντα παρών. Χαρακτηριστικό είναι πως και στις τρεις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει αγωνιστεί, ο Λιβάι Γκαρσία έχει καταφέρει να βάλει 4 τέρματα.


Τι κάνει στα μεγάλα ματς ο Λιβάι Γκαρσία

Αν σε ένα παιχνίδι τρόμαξε περισσότερο η ΑΕΚ ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν έφτασε να χάνει με 2-1 από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Ο Ματίας Αλμέιδα σε εκείνο το παιχνίδι… φιλούσε τα χέρια του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος όχι μόνο ήταν φοβερός, όχι μόνο κρατούσε συνεχώς απασχολημένη την άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά σκόραρε και δύο φορές για να δώσει στην ΑΕΚ τον βαθμό της ισοπαλίας την στιγμή που φαίνονταν όλα να έχουν χαθεί.



Εκτός από τα πέντε γκολ στον Ολυμπιακό, ο Λιβάι Γκαρσία έχει βρει δίχτυα 3 φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει δώσει και τρεις ασιστ σε αγώνες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, πέντε γκολ έχει βάλει κόντρα στον Άρη ο οποίος είναι ο… αγαπημένος του αντίπαλος από τους «μεγάλους», δίχως να μοιράσει κάποια ασιστ σε 12 ματς.

Τον ίδιο αριθμό αγώνων έχει και απέναντι στον Παναθηναϊκό κόντρα στον οποίο έχει τρία τέρματα και τέσσερις ασιστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X