Ο Ματέι Γιουγκ διαιτητής στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή!

Ο Ματέι Γιουγκ διαιτητής στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό διαιτητής Ματέι Γιούγκ ορίστηκε για το ντέρμπι της Κυριακής (20:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

O Σλοβένος Γιουγκ φέτος ήταν στα ματς ΑΕΚ-Άρης και ΑΕΚ-Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δεν κέρδισε η Ένωση κανένα…

Ίδια μάλιστα θα είναι ξανά και η ομάδα του Γιουγκ. Συγκεκριμένα επόπτες οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς και Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Καϊτάζοβιτς Νέιτς με τον Μπουξμπάουμ.

Τι κάνει η ΑΕΚ με Γιουγκ

Η ΑΕΚ μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει με τον Σλοβένο ρέφερι καθώς δεν έχει νίκη σε έξι ματς. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη. Ο Σλοβένος ρέφερι είχε διευθύνει τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League που είχε λήξει 0-0 με την απίστευτη ευκαιρία του Μασούντ με αποτέλεσμα η Ένωση να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού με το 1-1 του ΟΑΚΑ.

Στις 7/11/2019 ήταν στο Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0 για τους ομίλους του Champions League, ενώ «σφύριξε» και δύο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος: στις 26/1/2020 ήταν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 για την 21η αγωνιστική και στις 8/5/2020 ήταν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 για την 7η αγωνιστική των playoffs.

Επίσης ο Γιουγκ σφύριξε φέτος το 1-1 της Αγιά Σοφιά – OPAP Arena με τον Άγιαξ στους ομίλους του Europa League, όπου η ΑΕΚ είχε παράπονα από τα σφυρίγματά του. Ενώ ήταν ο ρέφερι στο 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Άρη στους «16» του Κυπέλλου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X