Μπέος: «Ναι υπό προϋποθέσεις σε 15.000 φιλάθλους - Θέλει περισσότερους ο Αλαφούζος»

Μπέος: «Ναι υπό προϋποθέσεις σε 15.000 φιλάθλους - Θέλει περισσότερους ο Αλαφούζος»
Photo Credits: INTIME

Σε ερώτηση για την αλλαγή στάσης του φέτος αναφορικά με τον κόσμο στον τελικό για τελικό με 15.000 κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποχώρησε από τη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αρνητικός, επιθυμώντας να δοθούν περισσότερα εισιτήρια.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί προσκλήθηκα από τον κ.Μπαλτάκο. Αλλά η παρουσία μου δεν έχει κάποιο νόημα, γιατί ως δήμαρχος της πόλης πρόθεσή μου είναι ο τελικός να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι λεπτομέρειες κι όλα τα υπόλοιπα είναι απόφαση της Ομοσπονδίας και των δύο ομάδων, να συναινέσουν στις λεπτομέρειες. Εγώ έδωσα το “πράσινο φως”..», ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος αποχωρώντας από τη σύσκεψη.

Σε ερώτηση για την αλλαγή στάσης του φέτος αναφορικά με τον κόσμο στον τελικό για τελικό με 15.000 κόσμο: «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ.Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

Αναφορικά με την απόφαση της ΔΕΑΒ να κλείσει το Πανθεσσαλικό επειδή οι κάμερες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου, ανέφερε ότι πριν έναν χρόνο ο Δήμος Βόλου είχε δώσει 200.000 ευρώ για να μπουν κάμερες και για τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να τοποθετηθούν νέες: «Είπα ότι όσο είναι το κόστος να συμβάλει 50-50 η ΕΠΟ και ο Δήμος. Αυτό θα το αποφασίσουν η ΕΠΟ και οι ομάδες. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν η ΕΠΟ και οι ομάδες».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X