ΑΕΚ: Επιστροφή Ελλήνων διεθνών και Βίντα-Σιμάνσκι στα Σπάτα - Αγωνία για Μάνταλο

ΑΕΚ: Επιστροφή Ελλήνων διεθνών και Βίντα-Σιμάνσκι στα Σπάτα - Αγωνία για Μάνταλο
Photo Credits: INTIME

Επιστροφές σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Kρίσιμη ημέρα σήμερα με συμπεράσματα και επιστροφές στην ΑΕΚ η οποία προετοιμάζεται για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Από την προπόνηση της Ένωσης την Τετάρτη απουσίασαν έξι παίκτες οι οποίοι ήταν διεθνείς με τους περισσότερους εξ’ αυτών να αναμένεται να μπουν σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης οι οποίοι επέστρεψαν χθες τα ξημερώματα από την Τιφλίδα, αλλά και οι Βίντα, Σιμάνσκι και Κάλενς. Οι τρεις Έλληνες διεθνείς καθώς και ο Κροάτης με τον Πολωνό θα είναι σήμερα στο πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα, ενώ ο τελευταίος θα επιστρέψει την Παρασκευή από το Περού.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει επομένως έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» αναφορικά με την ενδεκάδα της Κυριακής καθώς έχει πάρα πολλές επιλογές, με μοναδικό ερωτηματικό τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Έλληνας χαφ, αντικαταστάθηκε στο ματς της Εθνικής με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, λόγω ενοχλήσεων και σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το οποίο θα τον θέσει εκτός των πλάνων του Αργεντινού τεχνικού.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X