Ολυμπιακός: Η ομιλία Μεντιλίμπαρ στου Ρέντη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Παίζουμε με μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα»

Ολυμπιακός: Η ομιλία Μεντιλίμπαρ στου Ρέντη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Παίζουμε με μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε στους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πάντως, φρόντισε να τους βάλει κατευθείαν στο κλίμα! Αφού τους καλωσόρισε, λοιπόν, τους είπε:

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε χρόνο με τις οικογένειές σας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν μαζευτούμε όλοι θα σας δείξω βίντεο για τον τρόπο, που παίζει η ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ως προς την πρώτη αίσθηση, που επικρατεί, για την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αυτή θα παραπέμπει στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Σερβία, με ερωτηματικό την επιστροφή του Πασχαλάκη αντί του Τζολάκη.

Παράλληλα, είναι πονοκέφαλος για τον Μεντιλίμπαρ το ότι ο Μασούρας έπαιξε και στα 210 λεπτά των αγώνων της Εθνικής ομάδας και είναι ένα ζήτημα πώς θα τον διαχειριστεί. Ο δεύτερος πονοκέφαλος είπε πως είναι ο Αλεξανδρόπουλος, που δεν έχει αγωνιστεί εδώ και 25 μέρες και θεωρείται σχεδόν απίθανο να παίξει με την ΑΕΚ.

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται στις προπονήσεις ο τελευταίος από τους διεθνείς, Ελ Κααμπί, ενώ την Τετάρτη επέστρεψε και προπονήθηκε ο Κάρμο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X