Βόλος: «Αν οριστεί ο Διαμαντόπουλος στο ματς με την Κηφισιά τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη»

Βόλος: «Αν οριστεί ο Διαμαντόπουλος στο ματς με την Κηφισιά τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη»
Photo Credits: INTIME

Αντιδρά στη διαρροή ορισμού Διαμαντόπουλου στο ματς με την Κηφισιά ο Βόλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιδρά ο Βόλος στην διαρροή πως διαιτητής της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των playouts με την Κηφισιά (Σάββατο 30/3, 17:30) θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει αν η όλη υπόθεση παραπέμπει σε διαπλοκή ενώ ζητάνε να υπάρξει άμεση αντικατάσταση του διεθνούς διαιτητή σε περίπτωση που αυτός οριστεί επίσημα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, ο Βόλος ζήτησε να οριστούν ξένοι διαιτητές στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια του στο μίνι πρωτάθλημα «επιβίωσης» στη Super League.

Η ανακοίνωση από πλευράς Βόλου αναφέρει:

«Τόσο ο Μάνταλος όσο και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος οφείλουν να εξηγήσουν πως γνωρίζει ο έγκριτος δημοσιογράφος και μη εξαιρετέος Θωμαΐδης τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα Βόλος-Κηφισιά, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αλήθεια, το γεγονός αυτό παραπέμπει ή όχι σε διαπλοκή; Καλό θα ήταν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε αναμφίβολα είναι εκτεθειμένη τόσο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ και το λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη.

Παράλληλα βέβαια, οφείλει η ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Μάνταλος να προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου από τον αγώνα Βόλος – Κηφισιά και τον ορισμό νέου διαιτητή, το όνομα του οποίου επιβάλλεται να το μάθουμε όλες οι πλευρές ταυτόχρονα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X