ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Αλβες είχε τετ α τετ με τον νεαρό Κοσίδη

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Αλβες είχε τετ α τετ με τον νεαρό Κοσίδη
Photo Credits: INTIME

Τα είπε με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Β' ο Μπρούνο Αλβες σήμερα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Άλβες αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες προσωπικότητες εντός ΑΕΚ και δεδομένα εντός των αποδυτηρίων. Με μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο, έχει επαφές σε όλη την Ευρώπη και φροντίζει σε κάθε του δημόσια παρουσία σε κάθε χώρα να διαφημίζει το όνομα της ΑΕΚ.

Οπως έκανε με τις επετειακές φανέλες των 100 ετών της ΑΕΚ που έδωσε στον Ρομπέρτο Κάρλος, τον Ικερ Κασίγιας και τον Πάολο Ασουνσάο και ανέβασε στα social media.

Ο Μπρούνο Αλβες ήταν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα και είδε, όπως κάθε μέρα, την προπόνηση. Τα είπε για αρκετή ώρα με τον Πινέδα και τον Μουκουντί, ενώ πέρασαν από δίπλα του αργότερα και τα παιδιά της ΑΕΚ Β’ που πήγαιναν για προπόνηση. Τον χαιρέτισαν άπαντες, ενώ έμεινε για αρκετή ώρα και τα είπε με τον νεαρό Χρήστο Κοσίδη.

Ο Κοσίδης, αδερφός του Μιχάλη, εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2021 και είναι κεντρικός αμυντικός στα 19 του πια. Έχει ήδη αγωνιστεί με την ΑΕΚ Β στη Super League 2, ενώ παίζει και στην Κ19. Είναι σταθερά διεθνής με τις εθνικές U17 και U19.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Alves Regufe Eduardo (@brunoralves2oficiall)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X