Αγραβάνης: «Τα αρνητικά σχόλια είναι καύσιμο για να σε ανεβάσουν στην κορυφή» (VIDEO)

Αγραβάνης: «Τα αρνητικά σχόλια είναι καύσιμο για να σε ανεβάσουν στην κορυφή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης

Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Betsson Δημήτρης Αγραβάνης, έδωσε μία μίνι συνέντευξη στην οποία μίλησε, για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να έρθει στην Ένωση, αναφέρθηκε στον Σπανούλη και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και πως διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως αυτό που τον έφερε στην ΑΕΚ ήταν «Η επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους της από την στιγμή που τραυματίστηκα μου άρεσε που έδειξαν το ενδιαφέρον τους». Επίσης ανάμεσα σε Ζούρο, Γιατρά και Σπανούλη διάλεξε τον τελευταίο γιατί «έχει το καλύτερο mentality από τον καθένα». Ενώ για τα αρνητικά σχόλια είπε πως «είναι καύσιμο για να σε ανεβάσουν στην κορυφή».

Δείτε το βίντεο:

 

@stoiximan_gr ⛽ “Καύσιμο για να επανέλθω στην κορυφή τα αρνητικά σχόλια” 🔄 “Υπάρχουν δηλώσεις που δεν θα είχα κάνει στο παρελθόν” ✨ Αποθέωση για Σπανούλη και Αντετοκούνμπο 🟡⚫🦅 Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο πρώτο μέρος του 𝗦𝘁𝗼𝗶𝘅𝗶𝗺𝗮𝗻 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝟭-𝗼𝗻-𝟭 με την Ελένη Μαρκάτη! #Stoiximan #AEK #AEKBC #Agravanis #tiktokgr #fy #foryou #foryoupage ♬ original sound – Stoiximan

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X