Η «προστασία» της ΑΕΚ σε Λιβάι Γκαρσία μετά το μεγάλο ταξίδι

Η «προστασία» της ΑΕΚ σε Λιβάι Γκαρσία μετά το μεγάλο ταξίδι
Photo Credits: INTIME

Η διαχείριση του Ματίας Αλμέιδα στον Λιβάι Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από χθες είχε ξανά τον Λιβάι Γκαρσία στη διάθεση της, αλλά έκανε αποφόρτιση έπειτα από το μεγάλο ταξίδι.

Σήμερα ο «Λέβι» έκανε κανονικά φουλ προπόνηση με την ομάδα και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, κάτι που ικανοποίησε τον Ματίας Αλμέιδα και το τιμ του. Ο Γκαρσία συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις, παρά μόνο στο τέλος, για μισή ώρα έμεινε εκτός. Δεν έκανε δηλαδή τις ασκήσεις με τα τελειώματα που έκαναν οι συμπαίκτες του με τον ίδιο να κάνει για αρκετή ώρα διατάσεις και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Για λόγους «προστασίας» μετά το ματς με τον Καναδά και το μεγάλο ταξίδι που έκανε από την πατρίδα του.

Έτσι με προπονήσεις μαζί με την ομάδα Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο θα είναι 100% έτοιμος για την Κυριακή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», αλλά και τα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν σε μία εβδομάδα με ΠΑΟ την Τετάρτη στην Λεωφόρο και ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X