ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδειξε το δρόμο - Φουλ στα τελειώματα ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδειξε το δρόμο - Φουλ στα τελειώματα ενόψει Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Τι έγινε σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ και η έμφαση που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα στο τέλος της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο φινάλε της, για πάνω από μισή ώρα, αφιέρωθηκε στα τελειώματα των ποδοσφαιριστών της.

Έτσι όλοι οι παίκτες της Ένωσης πέρασαν από το σημείο όπου ο Ματίας Αλμέιδα τους έδινε την μπάλα. Είτε δεξιά έξω από την περιοχή, είτε αριστερά, είτε και κεντρικά. Με απευθείας εκτελέσεις, αλλά και μετά από κοντρόλ. Οι κιτρινόμαυροι είχαν τις καλές και τις κακές στιγμές τους, οι 4 τερματοφύλακες (Στάνκοβιτς, Γκίνης, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος) είχαν πολλή δουλειά, με τον Ζίνι, τον Ελίασον, τον Μαχαίρα και τον Φαν Βέερτ να αποδεικνύονται οι πιο εύστοχοι, ενώ Πάολο Φερνάντες και Πισάρο δεν είχαν καλές εκτελέσεις.

Βεβαίως ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει από την Κυριακή κιόλας τους κιτρινόμαυρους να έχουν καλύτερες εκτελέσεις και αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν μέσα στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα… παρασκήνια της προπόνησης ο Μουκουντί ήταν σε τρελά κέφια για πειράγματα, ο Αμραμπατ… μία από τα ίδια με τον Σιντιμπέ, ενώ αποφασίστηκε να μην εκτελέσει καθόλου ο Λιβάι Γκαρσία και έτσι έκανε στο τέλος διατάσεις και αποχώρησε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X