Χαρήκατε με την Εθνική, αλλά οι πανηγυρισμοί σας τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής

Χαρήκατε με την Εθνική, αλλά οι πανηγυρισμοί σας τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης κλείνει το κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας αναδεικνύοντας την αλήθεια και στρέφεται στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός της Κυριακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εφημερίδες που κρεμιούνται στα μανταλάκια για να προωθούν την προπαγάνδα του Ολυμπιακού, δύο είναι οι βασικές, έχουν ένα κοινό στοιχείο. Κουμανταδόροι είναι τύποι που δήλωναν επί χρόνια φανατικοί ΑΕΚτζήδες.

Οι εφημερίδες λοιπόν και τα ηλεκτρονικά Μέσα – εργαλεία της ερυθρόδερμης προπαγάνδας, ήταν έτοιμοι πριν από τις 7 το βράδυ της Τρίτης για όλα τα σενάρια. Είχαν έτοιμα πρωτοσέλιδα, άρθρα βασικά, όλα.

Τα δυο σενάρια

Το ένα σενάριο, της πρόκρισης, με αποθέωση για τον Πογέτ κυρίως, που τους έκανε και την μεγάλη εξυπηρέτηση με την αναβολή. Για τους παίκτες κλπ.

Το άλλο σενάριο του αποκλεισμού, με κατεβατά και τίτλους βαρύγδουπους κατά της ΕΠΟ. Η οποία ενώ μέχρι τώρα ντε φάκτο τα έκανε όλα καλά, αφού η Εθνική ήταν μια ανάσα από το Euro, έγινε με τα δύο πέναλτι που έχασαν Μπακασέτας και Γιακουμάκης αντίστοιχα η βασική υπεύθυνη για τον αποκλεισμό.

Απόλυτη ξεφτίλα

Πλήρωσε λέει η Εθνική όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο… Πλήρωσε η Εθνική δηλαδή ότι έχουμε και πέρσι και φέτος τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα εδώ και δεκαετίες, πλήρωσε η Εθνική το γεγονός πως δύο ομάδες είναι στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι άλλες δύο έπαιξαν ομίλους στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Πλήρωσε η Εθνική όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν λοιπόν και για τα οποία έχει την ευθύνη η ΕΠΟ και η εξυγίανση.

Πόσο ξεφτίλες είναι οι άνθρωποι; Προαιώνιο το ερώτημα και η απάντηση δεν θα δοθεί ποτέ. Γιατί η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια. Η έλλειψη αξιοπρέπειας δεν έχει όρια. Το πόσο βρώμικοι σε ανώμαλο βαθμό είναι δεν έχει όριο. Όλη η Ελλάδα περίμενε με αγωνία τον αγώνα της Εθνικής κι αυτοί ετοίμαζαν ήδη από πριν τον οχετό σε περίπτωση αποκλεισμού, που ήταν και η βασική τους προτίμηση.

Μαχαίρι

Η Εθνική όμως τελείωσε. Δυστυχώς τελείωσε με τον τρόπο που τελείωσε και τώρα γυρνάμε πάλι σε αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει. Και γυρνάμε με αυτούς αντιπάλους. Τους ευνοημένους από τον ομοσπονδιακό προπονητή της ΕΠΟ, μη ξεχνιόμαστε. Αυτόν που έκανε ωμή παρέμβαση στο πρωτάθλημα με εκβιαστικό τρόπο κι έγινε αυτό αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους αντιπάλους της ΑΕΚ. Με αυτούς αντιπάλους, που αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο βρώμικο έχει αναδείξει ιστορικά ο παγκόσμιος αθλητισμός, όχι μόνο το ποδόσφαιρο.

Τους πανηγυρίζοντες για τον αποκλεισμο της Εθνικής Ελλάδας. Με αυτούς ξεκινάμε την Κυριακή. Και οι πανηγυρισμοί τους θα κοπούν μαχαίρι το βράδυ της Κυριακής. Το βράδυ της Κυριακής έχει άλλο βιολί…

Ο Ενωσίτης

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X