Ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού - Τον «δίκασε» ο αντιστράτηγος Τζούμης (VIDEO)

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού - Τον «δίκασε» ο αντιστράτηγος Τζούμης (VIDEO)

«Γιατί τον επέλεξαν; Επειδή ήταν ο πιο όμορφος ή επειδή είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε και τα... έχωσε τόσο στον στρατό όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρέλαση στη Θήβα για την 25η Μαρτίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της θητείας του στον στρατό.

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της πόλης μαζί με άγημα αποτελούμενο από 36 νεοσύλλεκτους του κέντρου εκπαίδευσης στη Θήβα.

Και αν απόρησαν ορισμένοι πώς γίνεται στρατεύσιμοι οι οποίοι δεν έχουν ορκιστεί (ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ορκιστεί για τη fast track θητεία του στις 29 Μαρτίου), οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως λόγω της συμπυκνωμένης, πλέον, βασικής εκπαίδευσης το στρατιωτικό πρωτόκολλο δεν απαγορεύει στρατεύσιμοι που δεν έχουν ορκιστεί να παίρνουν μέρος στις εθνικές παρελάσεις!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X