Ζιντάν για Μπέλιγχαμ: «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Ζιντάν: «Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετρά μόλις μερικούς μήνες στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του «αποθέωσε» τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, λέγοντας ότι η Ρεαλ Μαδρίτης είναι τυχερή που την έχει στο ρόστερ της.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετρά μόλις μερικούς μήνες στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο προσαρμόσθηκε ιδανικά στις απαιτήσεις και πλέον εξελίσσεται στον ηγέτης των «μερένχες». Ο 20χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με το «θρυλικό» 5 στην φανέλα του, που φορούσε ο αξεπέραστος Ζινεντίν Ζιντάν, όταν έπαιζε στους Μαδριλένους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι, όσοι επιχειρούν την σύγκριση του νεαρούς άσου με τον εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Ερωτηθείς σχετικά, ο «Ζιζού», έσπευσε να «αποθεώσει» τον Μπέλιγχαμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά έχουμε τον ίδιο… αριθμό. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι θεαματικός, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ καλός και ελπίζω να μας φέρει πολλά τρόπαια».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X