Η ιδανική ευκαιρία
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα ενόψει του τελικού με τη Γεωργία. Μακάρι να καταφέρουν τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα με το εθνόσημο να επιστρέψουν νικητές από την Τιφλίδα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση σε μία σπουδαία διοργάνωση που τόσο πολύ έχει λείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ευτυχώς με το παιχνίδι αυτό τελειώνει και η αναμονή τριών εβδομάδων χωρίς ΑΕΚ! Από αυτή την Κυριακή επιστρέφουμε στην… κανονικότητα που τόσο μας είχε λείψει. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η «Αγιά-Σοφιά» θα είναι ασφυκτικά γεμάτη, εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και η όλη ιστορία μου θυμίζει παλιές εποχές «μαύρης αγοράς» για ένα «μαγικό χαρτάκι»!

Η πλάκα είναι πως το απόγευμα της Δευτέρας, μπήκα από περιέργεια στο site της ΠΑΕ για να δω αν υπήρχε κάποια ακύρωση. Ο πίνακας των θέσεων του γηπέδου «πρασίνισε» ξαφνικά και υπήρχαν δύο εισιτήρια στη θύρα 33 δηλαδή των VVIP, αξίας 230 ευρώ έκαστο. Μέχρι να στείλω μήνυμα, σε ένα καλό μου φίλο από το εξωτερικό που ήθελε να έρθει στο ντέρμπι: «μπες τώρα στο σύστημα», τα δύο εισιτήρια είχαν γίνει καπνός!

Και για να μην το ξεχάσω… Την Κυριακή, χάρη στην υπέροχη ιδέα κάποιων φίλων του Δικεφάλου και την ανιδιοτέλεια του Γιώργου Παπαδά, όλο το γήπεδο θα θυμίζει μία υπέροχη κιτρινόμαυρη θάλασσα από τις σημαίες που θα σηκωθούν στον αέρα της «Αγιά-Σοφιάς» με το επετειακό σήμα λίγο πριν τη σέντρα!

Όλα θα είναι υπέροχα. Προσοχή, όμως! Δεν πρέπει να δοθεί κανένα δικαίωμα στους λιμανίσιους για να τινάξουν το ματς στον αέρα. Είναι πολύ πιθανό, σχεδόν βέβαιο, ότι από την Τετάρτη και μετά θα προκαλούν και θα επιδιώξουν να δυναμιτίσουν το κλίμα! Είναι ικανοί να φύγουν για το παραμικρό! Δεν πρέπει να τους δοθεί καμία αφορμή! Ο στόχος είναι να τους… λιώσει η φωνή από την εξέδρα και η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Πώς η ΑΕΚ θα βγει τριπλά κερδισμένη

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γίνεται μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο για αυτή την αναμέτρηση, είναι ότι δεν μπορεί να έχει δύο νικητές. Μπορεί όμως να έχει δύο χαμένους αν το ματς λήξει ισόπαλο και σε αυτή την περίπτωση, αν η ΑΕΚ πάρει το τρίποντο, βγαίνει τριπλά κερδισμένη!

Καταρχάς αφήνει τους «ερυθρόλευκους» στο -8 να κλαίνε μαζί με τον… Μποτία στα αποδυτήρια και μετά απομακρύνεται από τους άλλους, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Αποκτάει επίσης επιπλέον προβάδισμα ενόψει της συνέχειας που περιλαμβάνει το ντέρμπι στη Λεωφόρο και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι συνθήκες προετοιμασίας για αυτό το ντέρμπι δεν είναι και οι πιο ιδανικές, αλλά σίγουρα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες φορές. Οι διεθνείς θα κάνουν τουλάχιστον τρεις τέσσερις προπονήσεις εκτός από τον Κάλενς που θα κάνει μία ή δύο με το… ζόρι. Όπως και να έχει όμως υπάρχει πια και ο Μουκουντί σε καλή κατάσταση, οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

ΥΓ: Το έχω ξαναγράψει ότι έχει μεγάλη πλάκα να διαβάζεις τους «άλλους». Προσέξτε τώρα. Από καταπράσινο ολοκαίνουριο site ιδιοκτησίας συγκεκριμένου μεγαλομετόχου, διαβάζουμε ότι o Μάνταλος είναι φαβορί για να παραμείνει στην ΚΕΔ για τα επόμενα δύο χρόνια. Καμία αιχμή, κανένα παράπονο. Την ίδια ώρα κατακόκκινο site άλλου συγκεκριμένου μεγαλομετόχου πληροφορεί ότι ούτε ο Φρόιντφελντ, ούτε ο Μάνταλος θα παραμείνουν μετά το καλοκαίρι. Τελικά εμείς ποιον να πιστέψουμε ρε παιδιά; Τους «πράσινους» ή τους «κόκκινους» που βγάζουν ρεπορτάζ ανάλογα με το τι τους συμφέρει;

ΥΓ 2: Έφυγε ο Αλέξης από την Κόρινθο και ξαφνικά η ομάδα με ένα διπλό στη Ραφήνα και την ισοπαλία του Παναργειακού, ξαναμπήκε στο «κόλπο» της ανόδου! Αυτό όμως που ήταν απολαυστικό ήταν η Σαββατιάτικη ανακοίνωση για το λεωφορείο, με την οποία ο δικηγόρος κατάφερε να διασυρθεί εκ νέου! Α και για να μην το ξεχάσω… Προπονητής της Κορίνθου στο ματς στη Ραφήνα ήταν ο Φυντάνης, τον οποίο ο Αλέξης είχε… απολύσει, αλλά όπως φαίνεται κανένας δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X