Αγνοήστε τις προκλήσεις την Κυριακή στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Αγνοήστε τις προκλήσεις την Κυριακή στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης μπαίνει στο κλίμα του ντέρμπι της Κυριακής και προειδοποιεί για όσα περιμένουν την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπήκε η εβδομάδα που οδηγεί στην μητέρα των μαχών εδώ και χρόνια. Για να μην μπερδευόμαστε δηλαδή, για την ΑΕΚ ο αντίπαλος ειδικά από την στιγμή που πρωταγωνίστησε στο να καταρρεύσει το μαύρο καθεστώς που είχε επιβάλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός.

Οι άλλοι δεν στερούνται σημασίας, αλλά έπονται. Ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός εχθρός όμως, αυτός που πρωταγωνιστεί στον καθημερινό πόλεμο με κάθε μέσο, αυτός που είναι ικανός για όλα μέσα στην εμμονική του παράκρουση κατά της σημερινής ΑΕΚ.

Θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά

Ο Ολυμπιακός από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του πήρε την απόφαση να τα κάνει όλα μπάχαλο βάζοντας στην διοίκηση της ομάδας του το γνωστό πρόσωπο που κοιμάται και ξυπνάει με την σκέψη του Μελισσανίδη, έχει γίνει ακόμη πιο αρρωστημένα εμμονικός με την ΑΕΚ, ακόμη περισσότερο ικανός για όλα.

Παιχνίδια σαν αυτό που έρχεται την Κυριακή, για έναν οργανισμό που πλέον εκφράζεται δημόσια από το άνθρωπο που είδε όλη η Ελλάδα να κάνει και να λέει όσα έκανε κι έλεγε πριν μερικές μέρες στην Κόρινθο, είναι χρυσές ευκαιρίες για να σε χτυπήσει ύπουλα. Να προσπαθήσει να σου κάνει ζημιά μη ποδοσφαιρική. Το νέο πλαίσιο με τις ποινές τους δίνει ευκαιρίες να αξιοποιήσουν την κατάντια τους.

Επιτακτική ανάγκη

Ταυτόχρονα θέτει για μας μια μεγάλη πρόκληση. Να μην πέσουμε σε καμιά παγίδα. Θα στηθούν πολλές την Κυριακή. Ο κόσμος που θα κατακλύσει την OPAP Arena θα προκληθεί. Θα εκπροσωπείται ο αντίπαλος από πρόσωπα που δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα να εκπροσωπούν ποδοσφαιρική ομάδα, πόσο μάλλον μεγάλη ΠΑΕ και μπορούν να το κάνουν με το δικαίωμα που τους έδωσαν σκανδαλώδεις αποφάσεις δυστυχώς της τακτικής δικαιοσύνης, που την έχουμε στα ποδοσφαιρικά πειθαρχικά όργανα.

Όσο λοιπόν επιτακτική ανάγκη είναι να κερδίσουμε αυτό το ματς με το οποίο ξεκινάει το τρελο οκταήμερο στο οποίο υποχρέωσε την ΑΕΚ ο Πογέτ, άλλο τόσο επιτακτική ανάγκη είναι να αγνοήσουμε τελείως κι εμείς από την εξέδρα και οι άνθρωποι της ομάδας στα αποδυτήρια ή οπουδήποτε αλλού, αυτούς που θα έρθουν με στόχο να κλείσουν το γήπεδο μας.

Εμείς με το ποδόσφαιρο και μόνο

Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουμε αυτό. Πρέπει να το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας πηγαίνοντας στο γήπεδο και κατά την παραμονή μας εκεί. Δεν πρέπει να δώσουμε την χαρά σε κανένα ξεφτιλισμένο που θα έρθει να κάνει το σόου του με σκοπό να προκαλέσει ζημιά στην ΑΕΚ.

Εμείς έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας, έναν αντίπαλο απέναντι στον οποίο μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα. Και μπορούμε να την πάρουμε. Ο αντίπαλος αυτός δυστυχώς δεν ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο. Ας αγνοήσουμε αυτή του την πλευρά, ας αγνοήσουμε όσους κατάντησε να τον εκπροσωπούν.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X