Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε στους παίκτες: «Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο»

Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε στους παίκτες: «Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα της διοίκησης προς τους παίκτες του Ισμαήλ Καρτάλ είναι ξεκάθαρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα ταραχώδης στη Φενέρμπαχτσε, μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με την Τράμπζονσπορ.

Η διακοπή της δράσης που μεσολάβησε, λόγω των εθνικών ομάδων, ηρέμησε κάπως τα πνεύματα, αν και εκκρεμεί η απόφαση της διοίκησης της Φενέρ για πιθανή αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Ενδεχόμενο που φαίνεται να απομακρύνεται, μιας και οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές για την ομάδα, αλλά και το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα της διοίκησης προς τους παίκτες του Ισμαήλ Καρτάλ πάντως είναι ξεκάθαρο: «Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο».

Γι’ αυτό και ο προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ και να εστιάσουν στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, μιας και ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

«Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει στις 2 Απριλίου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Από την πρώτη μέσα που βρεθήκαμε στο γήπεδο. Δεν παραδινόμαστε και φτάσαμε ως εδώ. Θέλω να συγκεντρωθείτε στο αγωνιστικό πλάνο στα κρίσιμα παιχνίδια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε», ήταν τα λόγια του Καρτάλ στους παίκτες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X