ΑΕΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από το τριήμερο ξεκούρασης, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση και την απόδοση των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο και είδε πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για τη συνέχεια.

Απόντες από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας θα είναι οι διεθνείς, αλλά ήδη κάποιοι έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ο Λιβάι Γκαρσία ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου τις υποχρεώσεις του με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ενώ τα ξημερώματα το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι.

Σήμερα αγωνίζεται στην Κύπρο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με την Κύπρο, ενώ οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και ο Σιμάνσκι με την Πολωνία, αγωνίζονται την Τρίτη στους τελικούς για την πρόκριση στο Euro 2024.

Η Κροατία του Βίντα παίζει την Τρίτη φιλικό παιχνίδι με την Αίγυπτο, ενώ ο Αλεξάντερ Κάλενς παίζει το βράδυ της Τρίτης φιλικό με τη Δομινικανή Δημοκρατία και αναμένεται να είναι ο τελευταίος που θα επιστρέψει στα Σπάτα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X