Πινέδα: Το Μεξικό έχασε από τις ΗΠΑ 2-0 στον τελικό του Nations League - Μπήκε αλλαγή ο άσος της ΑΕΚ

Πινέδα: Το Μεξικό έχασε από τις ΗΠΑ 2-0 στον τελικό του Nations League - Μπήκε αλλαγή ο άσος της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Περίπου μισή ώρα αγώνα έπαιξε ο Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Team USA ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Βόρειας Αμερικής, επικρατώντας του Μεξικού με 2-0. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Ορμπελίν Πινέδα.

Η παραδοσιακή αναμέτρηση των δύο κορυφαίων ομάδων της Βόρειας Αμερικής ήταν όπως αναμενόταν ντέρμπι, με τους Αμερικανούς λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου να ανοίγουν το σκορ με απίθανη… βολίδα του Τάιλερ Άνταμς.

Οι ΗΠΑ στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν σχετικά γρήγορα και το δεύτερο γκολ, με τον Τζιοβάνι Ρέινα στο 63ο λεπτό να διπλασιάζει το προβάδισμα των Αμερικανών, διαμορφώνοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον άσο της ΑΕΚ, να παίρνει την θέση του Σάντσες βοηθώντας το Μεξικό να ανεβάσει την απόδοσή του, χωρίς όμως οι «Αζτέκοι» να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των ΗΠΑ.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους Αμερικανούς να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Βόρειας Αμερικής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X