Ο Λιβάκοβιτς ήθελε να φύγει από την Τουρκία μετά τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε

«Πρόταση 10 εκατ. ευρώ της Σεβίλλης για Λιβάκοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Σε κατάσταση σοκ ήταν μετά τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ παικτών και οπαδών, στο Τράμπζονσπορ-Φενερμπαχτσέ ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ήταν ένας από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε που δέχτηκαν επίθεση από τους οπαδούς της Τράμπζοσπορ στο τέλος της μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σύμμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα ο Κροάτης τερματοφύλακας βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, φέρεται να είπε : «Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω εδώ άλλο. Θέλω να φύγω»

Ο Λιβάκοβιτς τηλεφώνησε στην οικογένειά του, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, προκειμένου να καλμάρει και να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά στην υγεία του. Αργότερα, μετά από συνάντηση με τους ατζέντηδές του, εγκατέλειψε την ιδέα αποχώρησής του από την Τουρκία.

Βέβαια, όπως αναφέρει η Hurriyet, οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε ανησυχούσαν με την κλήση του από την εθνική Κροατίας, καθώς φοβούνται μήπως δεν επιστρέψει στην Τουρκία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X