ΑΕΚ Betsson - Περιστέρι: Η κριτική των παικτών

Εικόνες από το ΑΕΚ Betsson - Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Άλλη μια ήττα για την ΑΕΚ Betsson από το Περιστέρι

Η ΑΕΚ Betsson συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας και από το Περιστέρι, σε έναν αγώνα που ξεχώρισε ο ΜακΡέι. Διαβάστε την κριτική των 11 παικτών που αγωνίστηκαν.

Ζώης Καράμπελας – 5: Παρόλο που μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, είχε και ένα εύστοχο τρίποντο, υπέπεσε σε αχρείαστα φάουλ που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί παραπάνω χρόνο..

Τσέισον Ραντλ – 4 : Κακό ματς από τον Ραντλ, που δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα, ήταν πολύ άστοχος στα σουτ που πήρε και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 8 : Τρομερή εμφάνιση από τον Αμερικανό, που φάνηκε από το ξεκίνημα ότι ήταν σε καλή μέρα. Ουσιαστικά μόνος του γύρισε το παιχνίδι και έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με 27 πόντους, που όμως τελικά δεν έφτασαν για να πάρει την νίκη

Όμηρος Νετζήπογλου – 6 : Ο Νετζήπογλου ήταν αρκετά καλός σε άμυνα και επίθεση έδωσε λύσεις και ίσως θα έπρεπε να προτιμηθεί αυτός αντί του Ραντλ στο τέλος, αφού βρισκόταν σε καλή μέρα.

Γιάννης Κουζέλογλου – 6 : Ο Κουζέλογλου για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε πολλές μάχες σε άμυνα και επίθεση, φόρτωσε τους αντιπάλους με φάουλ και ήταν ο καλύτερος στην άμυνα μέσα στην ρακέτα.

Μάριος Μαραθωνίτης – : Δεν έπαιξε

Δημήτρης Αγραβάνης – 6 : Ο Αγραβάνης μπορεί επιθετικά να ήταν θετικός δίνοντας λύσεις στο σκοράρισμα, αμυντικά όμως εκτέθηκε αρκετές φορές από τον παίκτη του, ενώ δεν βοήθησε καθόλου και στα ριμπάουντ.

Όστιν Χόλινς –5: Ο Χόλινς, για ακόμα ένα παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ, παρόλο που ήταν θετικός στα επτά λεπτά που έπαιξε, με τον προπονητή του να μην τον εμπιστεύεται, παρόλο που αμυντικά η ΑΕΚ είχε τεράστια προβλήματα.

Μάνος Χατζηδάκης – 5 :  Ο Χατζηδάκης, όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, ξεκίνησε στην πεντάδα, πάλεψε όποτε βρισκόταν στο παρκέ αλλά μέχρι εκεί.

Μπράντον Νάιτ –: Ο Νάιτ στάθηκε πολύ άτυχος καθώς μετά από πέντε λεπτά συμμετοχής τραυματίστηκε στο πόδι και δεν επανήλθε.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας 6 – : Ο Κουζμίνσκας ήταν άρρωστος και δεν ήταν για να παίξει, όμως ο ίδιος πήρε την ευθύνη και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορεί. Φαινόταν ότι δεν είχε ενέργεια, όμως βοήθησε επιθετικά την ομάδα.

Ηλίας Ζούρος: Όταν η ΑΕΚ χάνει για ακόμα ένα παιχνίδι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, καθώς δεν μπορεί να κάνει μια κανονική επίθεση στο τέλος των αγώνων, τότε ο προπονητής έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ο Ηλίας Ζούρος, μπορεί μην έφτιαξε αυτός την ομάδα του, αλλά δεν την έχει βελτιώσει έστω και στο ελάχιστο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X