Κίνηση «ανθρωπιάς» από τους φιλάθλους της Μίλαν - Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Παλαιστίνη (ΦΩΤΟ)

Κίνηση «ανθρωπιάς» από τους φιλάθλους της Μίλαν - Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Παλαιστίνη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι οργανωμένοι υποστηρικτές της Μίλαν έδωσαν το παράδειγμα για να ακολουθήσουν και οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία σπουδαία κίνηση στήριξης, ανώτερη από το ποδόσφαιρο, ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν, που υπενθυμίζει σε όλους μας την αξία της κοινωνικής αλληλεγύης.

Τροφιμα, φάρμακα και ρούχα συγκεντρώθηκαν από την Curva Sud των «ροσονέρι» και αποστάλθηκαν στους κατοίκους της Παλαιστίνης, οι οποίοι περνάνε δύσκολες ώρες. Οι συνεχείς επιθέσεις από το Ισαρήλ κατά της πατρίδας τους δεν σταματάνε και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Η δύναμη των social media, ήταν αυτή που έκαναν γνωστό το τεράστιο εγχείρημα και οι οπαδοί της ομάδας του Μιλάνου αποθεώθηκαν από τους οπαδούς όλων των υπόλοιπων ομάδων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐌𝐎𝐍𝐃𝐎 𝐔𝐋𝐓𝐑𝐀𝐒 𝟏𝟗𝟒𝐎 (@mondoultras_ufficiale)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X