Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά φιλικών αγώνων (23/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά φιλικών αγώνων (23/3)

Δυνατά φιλικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά φιλικών αγώνων (23/3)

Δυνατά φιλικά με το Αγγλία – Βραζιλία να ξεχωρίζει.

Ακτή Ελεφαντοστού – Μπενίν 13:00

Η Ακτή Ελεφαντοστού έρχεται σε αυτό το φιλικό όντας η πρωταθλήτρια Αφρικής καθώς κέρδισε με 2-1 την Νιγηρία. Έχει μπροστά της μια εύκολη ομάδα όπως το Μπενίν και σίγουρα μετά από τέτοια διάκριση θα θέλει να επιστρέψει με μια εμφατική εμφάνιση. Το Μπένιν έχει κάποιες νίκες στα τελευταία της παιχνίδια, όμως ήταν ενάντια σε αδύναμους αντιπάλους.

Ιρλανδία – Βέλγιο 19:00

Το Βέλγιο έχει πάντα τρομερή απόδοση στα προκριματικά και στα φιλικά και με μια ομάδα όπως η Ιρλανδία, δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήμα

τα καθώς διαθέτουν την ποιότητα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Η Ιρλανδία έχει εκτός τους τραυματίες Στίβενς, Λένιχαν και δεν υπολογίζονται Χέντρικ, Ντάφι και Ρόμπινσον. Το Βέλγιο θα έχει μόνο τρεις παίκτες που αγωνίζονται εντός Βελγίου. Μενιέ, Τίλεμανς, Λουκάκου και Φερτόνχεν ξεχωρίζουν.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα πάμε με το 2 του Βελγίου σε απόδοση 2,10.

Σλοβακία – Αυστρία 19:00

Αρκετά δυνατό φιλικό με δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Η Αυστρία έχει το πλεονέκτημα με καθώς έχει αρκετούς αστέρες, όμως και η Σλοβακία έχει ένα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Στην αποστολή που επιλέχθηκε για τη σημερινή αναμέτρηση ξεχωρίζουν οι Ντουμπράβκα, Σκρίνιαρ, Ντούντα, Λομπότκα και Σούσλοφ. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή της Αυστρίας αγωνίζεται στη γειτονική Γερμανία: Ξεχωρίζουν οι Σλάγκερ, Λίνχαρτ, Λάινερ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ και Γκρέγκοριτς.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X