ΑΕΚ: Για το «διπλό» (16:00) στη Νάουσα κόντρα στον Ζαφειράκη

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - ΓΑΣ Κιλκίς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Ζαφειράκη Νάουσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 16:00 τον Ζαφειράκη στη Νάουσα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται μεν από το «διπλό» στο Δαΐς επί του Δούκα, ωστόσο μεσολάβησε ένα κενό διάστημα δύο εβδομάδων και καλούνται να βρουν ξανά ρυθμό και να συνεχίσουν χωρίς απώλειες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η «Ένωση» βρίσκεται στην 2η θέση και περιμένει παράλληλα να μάθει τον αντίπαλο της στα πλέι οφ καθώς ακόμα υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στην 4άδα. Η ΑΕΚ θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά και εφόσον προκριθεί στους τελικούς θα διεκδικήσει τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας.  Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι αθλητές.

Ο προπονητής της ομάδας, Φρεντερίκ Μπουζόν, δήλωσε στο aek.gr πως η ομάδα θέλει να συνεχίσει την αγωνιστική της εξέλιξη και να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσουν τα πλέι οφ: «Μετά την περίοδο των Εθνικών ομάδα, έχουμε 3 παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Θα αποτελεί μία περίεργη εβδομάδα. Πρέπει να πάρουμε πλεονέκτημα αυτή την εβδομάδα, ώστε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο. Τρία παιχνίδια-τρεις μάχες για να συνεχίσουμε την εξέλιξη».

Στο μεταξύ η αυλαία της 19ης αγωνιστικής άνοιξε μεσοβδόμαδα με τον αγώνα Πυλαία – Ολυμπιακός και ολοκληρώνεται σήμερα με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

 

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Handball Premier (19η αγωνιστική)

Πυλαία – Ολυμπιακός 22-39

ΔΑΚ Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΕΚ

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Σίσκου)

ΚΓ Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- Bianco Monte Δράμα

(Τόλιος- Φωκίτης, Μίγκας)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΠΑΟΚ

(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δελόγλου)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- ΓΑΣ Κιλκίς

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X