Οι υβριστές του Πογέτ τον αγάπησαν επειδή έπαιξε το παιχνίδι τους για τα play offs

Οι υβριστές του Πογέτ τον αγάπησαν επειδή έπαιξε το παιχνίδι τους για τα play offs
Photo Credits: INTIME

Ο Insider βλέπει τις... κωλοτούμπες για την Εθνική ομάδα και τον Πογέτ και ξέρει καλά που οφείλονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά κανείς δεν αποθεώνει τόσο πολύ την Εθνική και τον Γκουστάβο Πογέτ, όσο το σύστημα των παπαγάλων του Ολυμπιακού. Μιλάμε για παραλήρημα. Η πιο έτοιμη Εθνική της τελευταίας 20ετίας λέει ο ένας, μια Εθνική όπως την θέλουμε ο άλλος… Και μη πάμε στην αποθέωση προσωπικά για τον Πογέτ. Αυτή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Βέβαια η αποθέωση στον Πογέτ έχει ξεκινήσει εδώ κι εβδομάδες. Και κορυφώθηκε με την επιμονή του στο αίτημα για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play offs, που ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός. Και ο ΠΑΟΚ. Συμπτωματικά οι δύο ομάδες που επικοινωνιακά πρωταγωνίστησαν στο πετσόκομμα του Πογέτ τους προηγούμενους μήνες, μια για τον Φορτούνη, μια για τον Κωσταντέλια και τα λοιπά και τα λοιπά. Αλλά από πλευράς ΠΑΟΚ υπάρχει αν μη τι άλλο μια σοβαρότητα στην διαχείριση της κατάστασης τώρα. Οι άλλοι έχουν ξεφύγει. Κι έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό.

Οι δύο λόγοι

Είναι γνωστό βέβαια πως η σχέση τους με την αξιοπρέπεια είναι αντίστοιχη της σχέσης του Πούτιν με τον Μπάιντεν. Καμιά έκπληξη εδώ και αντίστοιχα μηδενικής αξιοπρέπειας είναι και οι παπαγάλοι τους που αποθεώνουν την Εθνική και τον Πογέτ. Οι ίδιες υπογραφές που ξερνούσαν και για την ομάδα και για τον προπονητή οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους σου, με οποιονδήποτε τρόπο, γράφουν τώρα τα ακριβώς αντίθετα. Και αναλύουν κιόλας τους λόγους που επιβάλλεται η αποθέωση!

Ο Πογέτ έγινε αγαπητός σε αυτό το χυδαίο σύστημα για δύο λόγους. Πρώτον λόγω του ότι δεν έχει ανανεώσει και δημιούργησε και δημόσια θέμα στην ΕΠΟ γι΄αυτό, όπως και για το άλλο με την πληρωμή του βοηθού του. Δεύτερον φυσικά γιατί επέμεινε μέχρι τέλους σε ένα αίτημα χωρίς κανένα απολύτως νόημα, το οποίο ευνοούσε τον Ολυμπιακό και αποτέλεσε άμεση παρέμβαση του Ουρουγουανού ομοσπονδιακού στην εξέλιξη των play offs.

Πάνω από όλα η ΑΕΚ

Ο Πογέτ διαμόρφωσε το πρόγραμμα όπως είναι σήμερα και ο Πογέτ έβαλε σε κίνδυνο την δυνατότητα της ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της φέτος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Η στήλη είναι πάνω και πριν απ’ όλα με την ΑΕΚ. Όποιος ευνοεί τους εχθρούς της ΑΕΚ εναντίον της και μάλιστα το κάνει για λόγο τελείως γελοίο και ενσυνείδητα, μας είναι απεχθής και είναι για μας απέναντι φυσικά. Το είπαμε εδώ από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η γελοιότητα με την αναβολή.

Και το λέμε και σήμερα που έχει μεσολαβήσει η μεγάλη νίκη της Εθνικής που φυσικά υποστηρίζουμε και υποστηρίζαμε κι όταν ήταν υπό τον έλεγχο του μαύρου καθεστώτος της 20ετίας. Όχι σαν τους όψιμους «εραστές» της. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όμως αυτό που έκανε ο Πογέτ δεν το ξεχνάμε ποτέ κι ευχόμαστε να μην το ξεχνάει και η ΑΕΚ.

Ο Insider

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X