ΑΕΚ: Ο λόγος που ο Γαλανόπουλος δεν ταξίδεψε στην Κύπρο

ΑΕΚ: Ο λόγος που ο Γαλανόπουλος δεν ταξίδεψε στην Κύπρο
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν ξανά εκτός από ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο για ένα φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, το οποίο και κέρδισε με 0-1. Υπήρχε ωστόσο μια απουσία από την αποστολή της Ένωσης καθώς δεν ταξίδεψε στη Μεγαλόννησο ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο 26χρονος μέσος της Ένωσης δεν έδωσε το παρών στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετές μέρες, το τεχνικό τιμ περίμενε έως και την Τρίτη αλλά η βελτίωση του δεν ήταν τέτοια ώστε να μπει στην αποστολή.

Έτσι αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει στην Κύπρο και να μείνει στα Σπάτα με τον Θεοδόση Μαχαίρα που ταλαιπωρείται επίσης από ίωση.

Φέτος ο Γαλανόπουλος έχει παίξει μεν σε 18 παιχνίδια, όμως σχεδόν 600 λεπτά συμμετοχής με 6 παιχνίδια βασικός. Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται ότι δεν τον έχει στις προτεραιότητες και έτσι έχει να παίξει στο αρχικό σχήμα από τα τέλη Δεκέμβρη και το 2-2 στις Σέρρες και έκτοτε δύο ματς ως αλλαγή για περίπου 15 λεπτά. Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να ανοίξει θέμα για την περίπτωση του. Και αυτό καθώς και ο ίδιος σκέφτεται το πως θα βρει ομάδα για να αγωνίζεται περισσότερο αλλά και για να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X