Βλαχοδήμος: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και θα πρέπει να το κάνουμε άλλη μία φορά»

Βλαχοδήμος: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και θα πρέπει να το κάνουμε άλλη μία φορά»
Photo Credits: INTIME

Για το πώς ήρθε η συγκεκριμένη νίκη κόντρα στο Καζακστάν αλλά και τις σκέψεις για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στη Γεωργία μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα πανηγύρισε μία τεράστια νίκη κόντρα στο Καζακστάν και με το ευρύ 5-0, πέρασε στον τελικό των play off του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία με στόχο την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Ένας στόχος που εφόσον υλοποιηθεί στη Τιφλίδα, θα επαναφέρει τη χώρα μας στις μεγάλες διοργανώσεις έπειτα από 10 χρόνια και η εμφάνιση κόντρα στους Καζάκους γέμισε αυτοπεποίθηση τους Έλληνες διεθνής.

Μετά το παιχνίδι, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναφέρθηκε στο Gazzetta για τη νίκη, το… κλειδί για το μεγάλο αποτέλεσμα αλλά και το βλέμμα στη Γεωργία.

– Ποιο ήταν το… κλειδί για μία τέτοια νίκη;

«Όλοι μας ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να πάμε στο EURO το καλοκαίρι. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο ματς και θεωρώ πως εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και δείξαμε για άλλη μία φορά τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και θα πρέπει να το δείξουμε άλλη μία φορά».

– Πώς είχατε προετοιμαστεί πριν το ματς;

«Ο προπονητής μας προετοίμασε για αυτόν τον αγώνα, εμείς μεταξύ μας είπαμε ότι πρέπει να πάμε στο EURO, το αξίζουμε και πρέπει να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας».

– Το γήπεδο ήταν sold out. Τι σημαίνει για εσάς αυτή η στήριξη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε μία καυτή έδρα. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια στο ΟΑΚΑ είχε 2-3 χιλιάδες κόσμο και τώρα καταφέραμε να φέρουμε πάλι τον κόσμο πίσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που ήταν μαζί μας και μας βοήθησε. Εύχομαι να γεμίσουν και τα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι».

– Και τώρα, Γεωργία…

«Αυτή τη στιγμή απλώς χαιρόμαστε για αυτή τη σημαντική νίκη. Για το επόμενο ματς θα τα πούμε τις επόμενες μέρες»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X