Ανατροπή για Ντάνι Άλβες - Δεν πληρώνει την εγγύηση ο πατέρας του Νεϊμάρ

Ανατροπή για Ντάνι Άλβες - Δεν πληρώνει την εγγύηση ο πατέρας του Νεϊμάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες οδηγήθηκε στην φυλακή μετά την καταδίκη του για υπόθεση βιασμού, με τις αρχές να ορίζουν ως εγγύηση αποφυλάκισης το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να είναι ανήμπορος να πληρώσει αυτό το ποσό.

Αρχικά η οικογένεια του καλού του φίλου, Νεϊμάρ φάνηκε πρόθυμη να βοηθήσει τον Ντάνι Άλβες, όμως η εγγύηση για την αποφυλάκιση του βετεράνου αστέρα δεν καταβλήθηκε ποτέ, με τον Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος να δίνει την δική του διάσταση.

Ο πατέρας του έμπειρου εξτρέμ της Βραζιλιάς και της Αλ Χιλάλ, με μήνυμά του στα Social Media, ανέφερε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δεν έχουν πλέον καμία σχέση με την υπόθεση του Ντάνι Άλβες.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, στην αρχή βοήθησα τον Ντάνι Άλβες, χωρίς να έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε δίκη. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα, αφού η ισπανική Δικαιοσύνη έχει ήδη αποφασίσει να καταδικάσει τον Ντάνι Άλβες.

Υπάρχουν εικασίες και προσπάθειες να συσχετιστεί το όνομά μου και το όνομα του γιου μου με ένα θέμα που δεν μας αφορά πλέον. Ελπίζω ότι ο Ντανιέλ θα βρει, μαζί με τη δική του οικογένεια, όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Για εμάς, για την οικογένειά μου, το θέμα έχει τελειώσει. Και αυτό είναι όλο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή του ο πατέρας του Νεϊμάρ, παίρνοντας αποστάσεις από τον Ντάνι Άλβες μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X