Ρωσία - Σερβία 4-0: Φιλική ήττα με βασικούς Γκατσίνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Ζίβκοβιτς

Ρωσία - Σερβία 4-0: Φιλική ήττα με βασικούς Γκατσίνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Ζίβκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Μλαντένοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μλαντένοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας, ωστόσο είδαν τη χώρα τους να γνωρίζει βαριά ήττα ήττα με τριάρα (4-0) από τη Ρωσία σε φιλικό παιχνίδι. Εκτός αποστολής για την τελευταία ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Βαριά ήττα από τη Ρωσία υπέστη σε φιλικό παιχνίδι η… σουπερλιγκάτη Σερβία. Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έδωσε φανέλα βασικού στον Φιλίπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ αλλά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ. Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν για 45 λεπτά και ο πρώτος για 57. Εκτός αποστολής ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού», Γιούρι Λοντίγκιν, για τη Ρωσία.

Μάλιστα, ο κόουτς της Σερβίας άλλαξε το συνηθισμένο του 3-5-2 και δοκίμασε το 4-3-3. Ο «πράσινος» μπακ τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας μπροστά στην πλευρά τον επιθετικό του Δικεφάλου, ενώ στο δεξί «φτερό» της επίθεσης βρέθηκε ο εξτρέμ των «ασπρόμαυρων». Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ομάδα τους ωστόσο, αφού στο 21′ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Γκάγιτς.

Ο Μίραντσουκ πέτυχε δύο τέρματα (22′ & 55′) και οι Οσιπένκο (32′) και Σεργκέεφ (90+1′) ήταν αυτοί που επίσης έβαλαν το λιθαράκι τους στη νίκη των Ρώσων

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X