«Ο Ερυθρός Αστέρας θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον Χουάνγκ»

«Ο Ερυθρός Αστέρας θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον Χουάνγκ»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα, «mozzartsport» για το μέλλον του Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία είδηση που παρουσιάζει και ελληνικό ενδιαφέρον με δεδομένο πως τον Γενάρη γράφτηκαν πολλά, φιλοξενεί η σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport».

Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας; Η απάντηση βρίσκεται στον τίτλο… «Ο Ερυθρός Αστέρας θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον Χουάνγκ», τιτλοφορείται το δημοσίευμα του «mozzartsport» επισημαίνοντας πως ο παίκτης είναι πιθανό να θέλει να αποχωρήσει από το Βελιγράδι.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ο Χουάνγκ έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, αλλά σε μία μεταγραφή που το περασμένο καλοκαίρι ο Αστέρας ξόδεψε μεγάλο ποσό υπάρχει συμφωνία κυρίων. Φυσικά όλα είναι στο χέρι του Αστυέρα, αλλά ακόμη και αν αγνοήσει πιθανές προσφορές, το ερώτημα είναι πώς θα αντιδρούσε ο παίκτης σε άλλη μία σεζόν στην Σερβία, ανεξάρτητα από μία πιθανή συμμετοχή στο Champions League».

«Ο Ερυθρός Αστέρας θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον Χουάνγκ»

Θυμίζουμε πως τον Γενάρη το όνομα του Χουάνγκ έπαιξε για την ΑΕΚ, ενώ το όνομα του Νοτιοκορεάτη που έφυγε επεισοδιακά από τον Ολυμπιακό, είχε ενδιαφερθεί ξανά νωρίτερα η Ένωση με τον Αλμέιδα να ξέρει καλά τον παίκτη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X