Η Φαίη Σκορδά απαντά για το βίντεο που κυκλοφορεί με την ίδια: «Έχω πάθει σοκ»

Η Φαίη Σκορδά απαντά για το βίντεο που κυκλοφορεί με την ίδια: «Έχω πάθει σοκ»

Η Φαίη Σκορδά απαντά για το fake βίντεο που κυκλοφορεί με την ίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική της απάντηση στο βίντεο απάτη που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την ίδια δίνει η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πληροφορήθηκε πως ένα επεξεργασμένο με τεχνητή νοημοσύνη απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από όσα λέγονται σε αυτό.

«Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και για το κατά πόσο μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου χωρίς να τα έχεις πει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε», υπογράμμισε η οικοδέσποινα του Fay’s Time.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X