Τρέλα για Εθνική: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι με το Καζακστάν!

Τρέλα για Εθνική: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι με το Καζακστάν!
Photo Credits: INTIME

Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει στην OPAP Arena για το σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Καζακστάν (21:45)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της -μέχρι το επόμενο- για την πρόκριση στο Euro 2024, αντιμετωπίζοντας το Καζακστάν (21:45), εκεί όπου με νίκη θα πάει σε τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Λουξεμβούργο-Γεωργία για ένα εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο κόσμος της «γαλανόλευκης» αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στην OPAP Arena, αφού όπως έγινε γνωστό λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το sold out, δείγμα της τεράστιας θέλησης που υπάρχει από όλους για επιστροφή σε ένα μεγάλο ραντεβού, μετά από μία δεκαετία.

Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει το άνοιγμα και του δεύτερου πετάλου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα και για τις θύρες 19, 21 και 23.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με δεδομένο ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση (λιγότερα από 1.000), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στην ακόλουθη φωτογραφία:

Τρέλα για Εθνική: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι με το Καζακστάν!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X